Plinten laten zetten

Het is bij Taoufik Klusbedrijf ook mogelijk om nieuwe plinten te laten zetten. Als tegelzetter heeft Taoufik Klusbedrijf jarenlange ervaring met diverse soorten plinten. Met meer dan 20 jaar ervaring is Taoufik Klusbedrijf hier een specialist in. U bent dus bij ons aan het juiste adres voor het vakkundig laten zetten van plinten. Taoufik Klusbedrijf staat garant voor betaalbare kwaliteit, prima service en degelijke garantie.
Uiteraard kunt u zelf plinten kopen en ze ons laten leggen, echter weten wij ook de weg in "Tegelland” dus voor het leveren, snijden, leggen en verlijmen kunt u ook gewoon bij Taoufik Klusbedrijf terecht.
Wanneer u plinten wilt laten zetten, moet u veel knopen doorhakken. Materiaal, kleur, grootte en structuur zijn belangrijke elementen. Taoufik Klusbedrijf geeft u advies over en plaatst alle soorten plinten voor u.
Voor meer informatie over alle soorten tegelwerk of een offerte op maat , neem vrijblijvend contact met ons op.

Ons werk

Vraag hieronder nu een offerte aan en wij passen 10% korting toe op uw prijzen (bij vermelding van de aktiecode 122012)Vraag hieronder nu een offerte aan en wij passen 10% korting toe op uw prijzen (bij vermelding van de aktiecode 122012)Vraag hieronder nu een offerte aan en wij passen 10% korting toe op uw prijzen (bij vermelding van de aktiecode 122012) Vraag hieronder nu een offerte aan en wij passen 10% korting toe op uw prijzen (bij vermelding van de aktiecode 122012)

Direct een offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Hieronder staat hoe u dit kunt doen.
Klik hier om een gratis & vrijblijvende offerte aan te vragen!