Tegels laten zetten door Taoufik Klusbedrijf

Bent u van plan om nieuwe tegels op een wand of vloer te laten zetten? Laat het tegel zetten uitvoeren door een zelfstandige professional als Taoufik Klusbedrijf! Met meer dan 20 jaar ervaring kan Taoufik Klusbedrijf u hoog kwaliteit garanderen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vakkundig laten zetten en leggen van tegelwerken en natuursteen. Taoufik Klusbedrijf staat garant voor betaalbare kwaliteit, prima service en degelijke garantie.

Als tegelzetter heeft Taoufik Klusbedrijf jarenlange ervaring met diverse soorten tegels zoals: natuursteen, getrommeld marmer, steen, tegels en grootformaat tegels, en dit alles diagonaal of recht gelegd. Voor het tegels zetten hanteren wij professionele gereedschappen en tegelmateriaal (tegellijm en voeg) die noodzakelijk zijn om tot een goed resultaat te komen.

Uiteraard kunt u zelf tegels kopen en ze ons laten leggen, echter wij weten ook de weg in "Tegelland” dus voor het leveren, leggen en verlijmen kunt u gewoon bij Taoufik Klusbedrijf terecht.

Wanneer u tegels wilt laten zetten, moet u veel knopen doorhakken. Materiaal, kleur, grootte en structuur zijn belangrijke elementen. Taoufik Klusbedrijf geeft u advies over en plaatst tegels, vloeren en natuursteen.

Voor meer informatie over alle soorten tegelwerk of een offerte op maat , neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Hieronder staat hoe u dit kunt doen.
Klik hier om een gratis & vrijblijvende offerte aan te vragen!